Laman CMS | Sistem Pengurusan Mudah

Jika anda membayar gaji pekerja seorang pereka laman web ianya begitu mahal, namun dengan Content Management System (CMS) anda mampu mengemaskini laman web anda dengan serta-merta tanpa perlu menunggu untuk pereka laman web melakukannya.

Kami membangunkan CMS lengkap dengan sistem WYSIWYG (Apa Yang Anda Lihat, Itu Yang Anda Dapat) Editor. Bermakna anda dengan mudah boleh mencipta dan mengemaskini laman web anda dan memastikan laman web anda dikemaskini ke tarikh semasa.
 
Hanya taip atau salinkan semua text daripada sumber text anda (Cth ; microsoft Word atau Wordpad) lalu paste pada ruangan editor web, tekan butang save dan web anda selesai dikemaskini. Anda boleh memasukkan gambar dengan hanya menekan butang dan search gambar daripada komputer anda. Ianya semudah menggunakan Mirosoft Word, tidak perlukan kemahiran IT sama sekali!
 
Penggunaan CMS menghapuskan kos penyelenggaraan web dan meningkatkan produktiviti bagi setiap perniagaan serta organisasi. Sebagai contoh, agensi hartanah atau peniaga kereta boleh mempamerkan dan menguruskan semua penyenaraian dalam talian, sebuah syarikat akhbar serta-merta boleh menyiarkan apa-apa bahan, kelab sukan boleh menghantar keputusan kejohanan dan acara akan datang dan sebagainya.
 
CMS juga membolehkan anda melantik atau menguruskan pentadbir(manager) dan pengguna(members) yang akan mengelola dan mengunjungi web anda. Ini bermakna bahawa anda boleh menyekat muka surat, isi kandungan ataupun fungsi tertentu mengikut kumpulan yang anda agihkan.
 
Lengkapkan CMS di laman web anda!
Banyak syarikat atau organisasi tidak mampu untuk mengemaskini laman web mereka kerana ia bersifat statik dan bukan CMS. Mengapa anda perlu seperti itu? Hubungi kami untuk membangunkan laman CMS kepada anda atau mengubah daripada laman web statik kepada CMS. Tunggu apa lagi!

Mohon ProposalDapatkan Tawaran Terbaik  Lihat Portfolio Kualiti Adalah Keutamaan 

SSL Security

Semua pembelian di laman QN Solution diproses dengan enkripsi 256-bit bagi memastikan keselamatan yang optimum ketika anda membeli melalui kami.