TUKARKAN BLOGSPOT KEPADA .COM (Custom Domain)

Menukarkan blog anda (blogspot) kepada .com/.net./org atau lain-lain nama domain peribadi menjadikan blog anda kelihatan lebih professional dan diyakini pembaca. Untuk menukarkannya, anda hanya perlu membeli domain dengan harga serendah RM35 dan hantar ticket kepada kami untuk menyatakan bahawa anda ingin menetapkan domain anda kepada Blogger. 

PEMASANGAN & BANTUAN WHMCS

Kami menawarkan perkhidmatan pemasangan serta bantuan agar anda dapat menjalankan WHMCS pada sistem anda, atau menaik taraf daripada sistem/versi yang sedia anda. Kami juga boleh mengubah sistem WHMCS kepada bahasa Melayu dengan file Bahasa Melayu yang telah siap kami sediakan. Perkhidmatan pemasangan ini bermula pada harga RM75.

PEMASANGAN LIVE CHAT-BANTUAN ONLINE

LiveChat membolehkan anda berhubung dengan pelangggan atau pengnjung laman web anda dengan serta merta. Anda juga boleh mengasingkan bahagian/department tertentu dalam syarikat anda yang mana pelanggan/pengunjung boleh memilih dengan bahagian/department mana yang mereka ingin berhubung.

Dengan LiveChat anda boleh melihat daripada mana pengunjung datang, mereka boleh mengajukan soalan samaada adan berada ditalian atau diluar talian. Kami boleh menyediakan sistem LiveChat bagi pengnjung laman web adan dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris.

PEMASANGAN JOOMLA CMS

Joomla adalah salah sebuah daripada sistem CMS (Content Managment Services). Dengan pemasangan ini, anda boleh mentadbir laman web anda dengan lebih mudah & senang. Pemasangan ini disediakan PERCUMA bagi pelanggan yang membeli domain & hosting dengan kami, dan berbayar bagi pelanggan yang tidak menggunakan domain & hosting daripada QN Solution.

Portal Pelanggan

SSL Security

Semua pembelian di laman QN Solution diproses dengan enkripsi 256-bit bagi memastikan keselamatan yang optimum ketika anda membeli melalui kami.