PERCUMA produk & servis berikut bagi setiap pembelian domain

Daftar atau pindahkan domain anda & dapatkan apa yang anda mahu secara online!

 
 

Akaun Email Percuma:

Hantar dan terima email dengan menggunakan email peribada anda This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. dengan kapasiti 100Mb. Anda juga mendapat Anti Kecurian, Anti Spam dan Anti Virus dengan PERCUMA.

 

DNS Managment :

Anda boleh menguruskan secara peribadi Rekod DNS, lokasi laman web, e-mail, sub-domain, alias, FTP dan banyak lagi tanpa ada sebarang halangan ataupun syarat tertentu daripada kami.

Perlindungan Privasi :

Perlindungan Privasi melindungi maklumat peribadi anda daripada dipaparkan di WHOIS dan mengelakkan kegiatan spammer, kecurian data & sebagainya.

 

Perlindungan Kecurian Domain :

Anda boleh mengunci domain anda, ini akan mengelakkan domain anda dipindahkan oleh mana-mana pihak tanpa kebenaran oleh anda terlebih dahulu.

Forward Mail Tanpa Had :

Bina alamat email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. lalu alihkan  ke alamat email yang sedia secara mudah seperti This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. dan sebagainya.

 

Kemudahan Secara Pukal :

Lakkukan pendaftaran, pemindahan, pembaharuan atau perubahan lain bagi domain anda secara pukal dengan hanya satu langkah mudah.

Panel Kawalan Mudah Digunakan :

Daftara domain anda, perbaharui domain anda, dapatkan lebih banyak perkhidmatan lain atau lebih banyak nama domain menggunakan panel kawalan mudah kami.

 

Domain Forwarding:

Anda boleh megalihkan pengunjung ke mana-mana laman web lain apabila mereka menaip alamat domain anda menerusi pelayar laman web secara automatik.

.

SSL Security

Semua pembelian di laman QN Solution diproses dengan enkripsi 256-bit bagi memastikan keselamatan yang optimum ketika anda membeli melalui kami.